Телефон за Резервации

+359 897 861 582

Избран автомобил

Направи резервация

Място на наемане

Промени »
Моля попълнете вашия маршрут за да
започнете резервацията.

Шофьори

Промени »

Застраховка

Промени »
Застраховката е по подразбиране и е включена в цената на автомобила. Тя е с лимит на отговорност към наемателя до €500! (Например: Наемате автомобил и участвате в инцидент с наетия автомобил, който струва на компанията €2000. В този случай то вие ще трябва да заплатите €500 без значение дали имате вина за инцидента или не. Изисква се да се свържете с CarRentalsBulgaria.com)
Застраховката е по желание и не е включена в цената на автомобила. Тя е с отговорност към наемателя € 0! (Например: Наемате автомобил и участвате в инцидент с наетия автомобил, който струва на компанията €2000. В този случай то вие ще трябва да заплатите €0 без значение дали имате вина за инцидента или не. Изисква се да се представят нужните документи за инцидента. Изисква се да се свържете с CarRentalsBulgaria.com)
5 € на ден
Застраховката е по желание и не е включена в цената на автомобила. Тя е с отговорност към наемателя € 0! (Например: Наемате автомобил и той е отнет противозаконно от вас. В този случай то вие ще трябва да заплатите € 0 . Изисква се да се представят нужните документи за инцидента) Застраховката не се покрива ако липсват документите на автомобила или автомобила е откраднат с ключовете. Изисква се да се свържете с CarRentalsBulgaria.com
3 € на ден
Застраховката е по желание и не е включена в цената на автомобила. Тя е с отговорност към наемателя € 0! (Например: Наемате автомобил и в паркирано състояние или в движение имате инцидент със стъклата, огледалата, джантите или с някоя от *гумите на автомобила . В този случай то вие ще трябва да заплатите € 0 ). Изисква се да се представят нужните документи за инцидента или да се свържете с CarRentalsBulgaria.com *Застраховката поема спукване и поправка на до 1 (една) гума на автомобила.
4 € на ден
Застраховката е по желание и не е включена в цената на автомобила.
7 € на ден

Екстри

Промени »
3 € на ден
3 € на ден
1 € на ден
4 € на ден

Място на наемане/връщане:

Цена: 50 € на ден x 1 дни:

  • Цена на аксесоарите: 0.00
  • Цена за застраховка: 0.00
  • Връщане на различен адрес: 0.00
  • Депозит: 100.00 €

Крайна цена

Renault Megane Автоматик или Подобна / Class: Estate

Онлайн цена:

50.00€

Цена за 1 ден

50.00€