Телефон за Резервации

+359 897 861 582

Условия за ползване

Това са нашите общи условия за автомобил под наем. Без изненади, Без допълнителни такси

Ако имате някакви съмнения или въпроси, моля свържете се с нас на телефон (00359 897 86 15 81) или ни пишете на e-mail office@carrentalsbulgaria.com.Ние ще се радваме да ви помогнем.

Ясни, включващи всичко цени

– Без изненади, без допълнителни такси.
– Когато резервирате кола под наем с CarRentalsBulgaria.com Вие знаете за какво плащате. Нашите цени включват:

— Всички местни данъци: ДДС, Винетка
— Неограничен пробег за наеми над 3 дни
— Basic CDW*
— Безплатни допълнителни шофьори

Гарантирана категория автомобил

– Когато правите резервация, трябва да посочите категорията на колата, която искате да наемете. Екипът ни ще направи всичко възможно да ви предостави исканата кола. Ако не е налична, ние гарантираме, че ще получите по-висока категория на автомобил на същата цена.

Безплатни доставки на летищата София, Варна и Бургас

– Доставката на летището е безплатна. На всички наши дестинации имаме или офис или представители на фирмата, които ще Ви очакват когато пристигнете

Доставка на автомобил в извънработно време

– При наемане или връщане на автомобил извън работно време се прилага такса в размер на 20 €. Работно време: Понеделник – Неделя 08:00ч – 20:00ч.

Допълнителни шофьори

– Наемащият се счита и за водач на превозното средство.

– Всички допълнителни шофьори са безплатни

– Наемателят може да определи друг човек да бъде водач на превозното средство

– Може да се наеме шофьор от фирмата на цена € 30,00 на ден (8 часа)

Период за наемане

– Минимален срок за наемане е 24 часа.

– Ако превозното средство се връща след края на периода, без предупреждение, клиента се таксува както следва:
— До 1 час – безплатно;
— 1-4 часа – за половин ден;
— 4 часа и повече – начислява се целия ден.

Изисквания шофьорска книжка

– Водачът трябва да притежава валидна шофьорска книжка, която да позволява шофиране в Европейския Съюз. Водачът трябва да притежава свидетелството за управление от най-малко две години. Всички шофьори трябва да бъдат най-малко на 23 годишна възраст.

Гориво

– Клиентът трябва да върне автомобила с пълен резервоар.

– Автомобила се наема с пълен резервоар с гориво. Употребеното гориво се заплаща от наемателя. В случай, че автомобилът се върне с по-малко гориво, отколкото е наето Наемателят трябва да плати за липсващо гориво и допълнителна такса в размер на € 10.

Плащане с кредитна карта при наемане на автомобил

– Наемната цена се заплаща при подписване на договора в брой, чрез банков превод или с кредитна карта – VISA, ЕВРО / MasterCard, Борика

– Плащането може да се осъществи с кредитна карта по време на наемането като собственикът на кредитна карта трябва да присъства.

– Ако правите резервация чрез нашия интернет сайт, се използват изцяло защитени сървъри.

Не забравяйте, че вашият наем е валиден само за България

– Нашите автомобили не могат да напускат границите на България.

Наемане и връщане на автомобила

– Мястото на наемане може да бъде различно от мястото на връщане. Ако желаете да върнете автомобила в друг град има допълнителна такса.

Гаранция за сигурност на данните ви

– Car Rentals Bulgaria спазва неприкосновеността на личните данни и не продава и предоставя поверителна информация на трети лица. Всички данни са защитени и допълнително криптирани от нашия сървър

Депозити и застраховки

– Депозит се изисква за всички наеми.

– При подписването на договора, като гаранция, клиентът депозира сума, посочена в тарифата. Депозитът се освобождава при връщане на автомобила, след като е бил проверен за щети.

– Моля, имайте предвид: В случай на повреда или кражба на автомобила, Наемателят е длъжен да осигури всички необходими документи и протоколи от органите на полицията. В противен случай Наемателят носи отговорност за пълния размер на съответните щети и пълната застрахователна сума в случай на пълна загуба или кражба. Наемателят е напълно отговорен за частична кражба, загуба на части, аксесоари.

Нормалната Застраховка не покрива следното:

– Спукани гуми

– Вреди на трети лица поради небрежност или безразсъдно шофиране.

– Щети, причинени на превозното средство, поради небрежност или безразсъдно шофиране.

– Недостатъчно зареждане с гориво.

– Повреда на гуми и джанти.

– Загуба на документи или повреда на ключовете за колата или дистанционното заключване. В зависимост от вида на превозното средство, таксата варира между € 50 и € 150

– Увреждане на ключалки и тапицерия.

– При повреда или загуба на детски седалки.

– При повреда или загуба на пожарогасител, крик, триъгълници, чистачки, резервна гума и др.

– Повреда на двигателя поради небрежност.

– Повреда на долната страна на превозното средство

– Автомобилът се управлява под въздействието на алкохол, наркотици и т.н.

Допълнителни Застраховки:

— *Basic CDW(Застраховка за щети по автомобила) – Застраховката е по подразбиране и е включена в цената на автомобила. Тя е с лимит на отговорност към наемателя до €500!
(Например: Наемате автомобил и участвате в инцидент с наетия автомобил, който струва на компанията €2000. В този случай то вие ще трябва да заплатите €500 без значение дали имате вина за инцидента или не. Изисква се да се свържете с CarRentalsBulgaria.com)

— Super CDW(Застраховка за щети по автомобила) – Застраховката е по желание и не е включена в цената на автомобила. Тя е с отговорност към наемателя  € 0!
(Например: Наемате автомобил и участвате в инцидент с наетия автомобил, който струва на компанията €2000. В този случай то вие ще трябва да заплатите €0 без значение дали имате вина за инцидента или не. Изисква се да се представят нужните документи за инцидента. Изисква се да се свържете с CarRentalsBulgaria.com)

— TP (Застраховка против кражба) – Застраховката е по желание и не е включена в цената на автомобила. Тя е с отговорност към наемателя  € 0!
(Например: Наемате автомобил и той е отнет противозаконно от вас. В този случай то вие ще трябва да заплатите € 0 . Изисква се да се представят нужните документи за инцидента) Застраховката не се покрива ако липсват документите на автомобила или автомобила е откраднат с ключовете. Изисква се да се свържете с CarRentalsBulgaria.com

–AI (Допълнителна застраховка) – Застраховката е по желание и не е включена в цената на автомобила. Тя е с отговорност към наемателя  € 0!
(Например: Наемате автомобил и в паркирано състояние или в движение имате инцидент със стъклата, огледалата, джантите или с някоя от *гумите на автомобила . В този случай то вие ще трябва да заплатите € 0 ). Изисква се да се представят нужните документи за инцидента или да се свържете с CarRentalsBulgaria.com

*Застраховката поема спукване и поправка на до 1 (една) гума на автомобила.

— Super Cover (Застраховката включва – Super CDW, TP и AI) – Застраховката е по желание и не е включена в цената на автомобила.